Elektrisch-Skateboard.nl
Zo zet je een elektrisch skateboard in binnen jouw bedrijf

Zo zet je een elektrisch skateboard in binnen jouw bedrijf

De moderne technologie heeft elke week wel nieuwe ontwikkelingen. Het is leuk om dit als bedrijf zijnde in de gaten te houden. Soms komen er namelijk technische gadgets op de markt, die een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mini USB-ventilator voor op je bureau in de zomer. Of ga voor een Nano espressoapparaat waarmee je de kleinste kopjes koffie kunt zetten. Maar één van de leukste bedrijfsgadgets is toch wel het elektrische skateboard.

Een elektrisch skateboard op de werkvloer

Soms zie je bij hippe bedrijven als Google en Apple al dat mensen binnen het werk gebruik maken van externe vervoersmiddelen. Zo is een stepje of een regulier skateboard best bekend op de werkvloer. Maar wist je dat je als bedrijf zijnde ook kunt kiezen voor het inzetten van elektrische skateboards? Elektrische skateboards zijn toegestaan zolang deze op het eigen terrein ingezet worden. Dit zou dus bijvoorbeeld ideaal zijn voor in een kas van een bloementeler. Op een elektrisch skateboard ben jij zo van de ene kas, naar de andere kas geskatet. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor jouw werkzaamheden.

Vaak gaan de accu’s van een elektrisch skateboard lang mee. Doordat je de accu weinig hoeft op te laden voor een lange accuduur, mag het elektrische skateboard een stempel krijgen voor duurzaamheid. Zo lang het skateboard niet op een site als aliexpress wordt gekocht, kan je ervan uitgaan dat je een apparaat van uitmuntende kwaliteit aanschaft. Elektrische skateboards zijn duur, maar ze zorgen voor jou en binnen je bedrijf zeker voor meer productiviteit.  Naast dit voordeel zorgt het board ook nog eens voor een positief gevoel bij de medewerkers. Zij kunnen namelijk plezier halen uit het gebruik van een elektrisch skateboard.

De do’s en don’ts voor een elektrisch skateboard

Natuurlijk zitten er vooral voordelen aan het gebruik van een elektrisch skateboard binnen jouw bedrijf. Zo kunnen jouw werknemers efficiënt en vooral pijlsnel van de ene kant van het bedrijf naar de andere kant bewegen. Als je een wat groter bedrijf hebt met een postkamer, kan je een elektrisch skateboard inzetten om alle post naar de afdelingen te brengen. Maar het kan ook zijn dat sommige afdelingen erg ver uit elkaar liggen. Ook dan is het handig om een elektrisch skateboard in te zetten. Zorg wel altijd dat je over voldoende oplaadpunten beschikt, zodat de elektrische skateboards bruikbaar blijven.

Een nadeel van een elektrisch skateboard op de werkvloer is toch wel de verhoogde kans op arbeidsongevallen. Zorg er daarom voor dat je geen onervaren personen op de elektrische skateboards laat stappen. Je zou bijvoorbeeld een leuke cursusavond kunnen organiseren waar de medewerkers zichzelf voor op kunnen geven. Op die manier kunnen de werknemers die gebruik willen maken van het elektrische skateboard, van een professional leren hoe zij het board dienen te gebruiken. Het is belangrijk dat men leert om goed te kunnen sturen, zodat andere collega’s te voet niet per ongeluk aangereden kunnen worden.